Agenda

Festival of Older People

Hoe zou een maatschappij er uit zien waarin het onderscheid tussen oud en jong niet bestaat? Op deze vraag reflecteert een keur aan sprekers uit diverse disciplines tijdens het Festival of Older People, 17 en 18 oktober in Utrecht. Congres en kleinkunst festival in één. Sprekers, werkwinkels, muziek, theater, ducumentaire film en poëzie. Met onder anderen: Hedy d’Ancona, René ten Bos, Boris van der Ham, Freek de Jonge en Anja Machielse.

Voor programma en inschrijving: Festival of Older People. : www.festivalofolderpeople.nl.

 

Conferentie over vallen, kwetsbaarheid en fracturen

In Dublin wordt op 9 en 10 november de eerste Europese conferentie over ‘vallen, kwetsbaarheid en fracturen’ (Falls, Frailty & Fractures) gehouden. Doel is volgens de organisatoren om vanuit een holistische benadering wetenschappers, zorgprofessionals en dienstverleners op het gebied van valpreventie, kwetsbaarheid, fracturen, osteoporose, sarcopenie en voeding bijeen te brengen om te komen tot betere strategieën voor oudere patiënten.

Voor programma en inschrijving: FFBH 2017.